× Waarschuwing: Kon pagina "https://aandachtplusburnoutpreventie.nl/4-fasen_plan" niet openen; je bent daarom doorgestuurd naar de ingestelde beginpagina

In verband met vakantie is mijn praktijk gesloten van 3 t/m 14 Augustus!

  • Ben je jezelf niet?
  • Ben jij jezelf al zolang aan het wegcijferen dat je niet meer weet wat jouw behoeftes zijn?
  • Ervaar jij allerlei lichamelijke klachten en heb je pijn?
  • Zit je steeds weer bij de huisarts voor verschillende klachten, wordt er geen oorzaak gevonden voor jouw klachten en baal je daarvan?
  • Verlang jij naar rust in je hoofd en in je lijf?
  • Ben je al moe als je net uit je bed komt? Voelt het alsof er watten in je hoofd zitten?

Zo ja? Het zou zomaar kunnen dat je tegen een burn-out aan zit!

Wil je weten of dat zo is? Vul dan de vragenlijst in en je krijgt een persoonlijke terugkoppeling.

Ja, ik vul de vragenlijst in!

Niet jezelf zijn kost energie!

Volgens de Hawaiianen wordt iedereen geboren met een kom van licht die je ware aard vertegenwoordigt. Als je trouw blijft aan jezelf, dan blijft dit licht stralen. Het licht kan ook doven door stelselmatig je eigen gevoel te negeren. Iedere keer als je dat doet wordt er als het ware een steen in de kom gelegd waardoor het licht afgedekt wordt. Op een gegeven moment is de kom vol en ben jij leeg. Je hebt allerlei fysieke klachten en je zit tegen een burn-out aan. Echter, je kunt de stenen dumpen om opnieuw te beginnen. Wil jij wachten tot jouw kom vol is of kies jij nu voor jezelf?

Wie ben ik?

Acht jaar geleden stelde ik mezelf die vraag nadat ik in een burn-out was beland. ‘Wie ben ik?’ Ik was het contact met mijn lijf en Mandy helemaal kwijt. Mijn lichaam had de voorgaande jaren heel hard geroepen en ik merkte het niet eens op. Ik was moe, had overal pijn en was leeg. Mijn ‘bowl of light’ was vol en ik zat met de diagnose burn-out op de bank. Toen moest ik wel wakker worden. Eén ding wist ik toen zeker. Dit nooit meer! Ik koos toen voor mezelf en maakte de keuzes die bij mij pasten. Daarna veranderde er veel: de pijn en vermoeidheid verdwenen, ik lachte weer en mijn directe omgeving zag weer een vrolijke Mandy.

In dit hele proces besloot ik te gaan studeren. Eerst voor leefstijlcoach, daarna massagetherapie en tot slot Lomi Lomi practitioner. Westerse, oosterse en Hawaiiaanse vaardigheden en wijsheden vloeien nu heel mooi samen. Ik voel me een soort Hula meisje met de klompen in de klei; Hollandse nuchterheid overgoten met een spiritueel tintje. Prachtige combinatie wat mij betreft. Aand8+ burn-out preventie ademt nu alles uit waar ik in geloof. Mijn missie, als natuurgeneeskundig therapeut, is om mensen te laten kiezen voor zichzelf zodat de ‘bowl of light’ bij hen niet vol raakt.

Wat als jij ook voor jezelf kiest?

Dan gaan we samen op pad zodat je kunt ontdekken wie jij wérkelijk bent. Ik werk, als natuurgeneeskundig therapeut, met massage om jou in contact te brengen met je lichaam. Daarnaast coach ik je om stappen te gaan zetten die passen bij jou. Je gebruikt jouw lichaam als raadgever, wat probeert het jou te vertellen? Iedere keer ga je terug naar het voelen zodat jij de juiste stappen blijft zetten om dichter bij jezelf te blijven.

Ontmoet jezelf in 4 fases:

Fase 1 is erop gericht om jou en jouw lichaam tot rust te brengen. Ook ga je leren om lief te zijn voor jezelf. Je mag namelijk wél voor jezelf kiezen.

In fase 2 word je je bewust van wat er te voelen valt in jouw lichaam. Je krijgt inzicht in jouw unieke stress signalen.

In fase 3 ga je bewegen in de richting van het volgen van je hart. Daarvoor is het nodig om keuzes te maken. Je gaat op weg naar een zinvol bestaan. Aan het einde van fase 3 is de beloning groot: je zit lekker in je vel!

Fase 4 is voor onderhoud. Aandacht voor jezelf om goed in je vel te blijven zitten.

Welke weg wil jij in slaan?

Kies je voor de bekende weg en ga je door zoals je nu leeft met het risico op een burn-out?

OF

Kies je de spannende weg en ga je op weg naar een burn-out vrij leven door jouw eigen hart te volgen?

Wat is jouw volgende stap? Kies jij voor jezelf?

Ja vertel me meer!

Aand8+ burn-out preventie is onderdeel van Aand8+. Sommige links op deze website verwijzen daarom naar de website van Aand8+.

Wil je op de hoogte blijven van wat Aand8+ burn-out preventie jou te bieden heeft?

Like dan nu mijn Facebook pagina.